הילה פליטמן, אחת הזמרות החשובות בעולם לביצוע מוסיקה עכשווית, זוכרת גראמי לשנת 2009, תופיע בקונצרט מיוחד במרכז ענב בליווי הפסנתרן חגי יודן, עם המלחינה שרון פרבר ובליווי קלרנית, רביעיית מיתרים וכלי הקשה. בתכנית – יצירות מקוריות, עיבודים חדשים ומרעננים לשירים מוכרים והפתעות נוספות
יונתן הדס, קלרנית (הפילהרמונית הישראלית)
טלי גולדברג, כינור (אנסמבל סולני תל אביב)
יונית אמיתי, כינור
משה אהרונוב, ויולה (אנסמבל מיתר)
יוני גוטליבוביץ׳, צ׳לו (אנסמבל מיתר)
דוד קונטס, כלי-הקשה
יצירות מקוריות:
* שרון פרבר – מחזור השירים ״גשרים של אהבה״
* שרון פרבר – פרק מתוך הקונצ׳רטו לצ׳לו Bestemming בעיבוד לסופרן והרכב קאמרי
* חגי יודן – שיר מתוך מחזור השירים ״מיראז׳״ (מילים: חגי יודן)
* הילה פליטמן (מילים ומוסיקה) – The Reckoning ו-Strip Me (עיבוד: שרון פרבר)
* שיר חדש של קובי אושרת (עיבוד: שרון פרבר)
* ג׳ון קוריליאנו – Forever Young
עיבודים:
* היו לילות (עיבוד: חגי יודן)
* מערבה מכאן (עיבוד: חגי יודן)
* סוכר בתה של כוורת (עיבוד: שרון פרבר)
* All the Pretty Horses (עיבוד: חגי יודן)
* Within You Without You של הביטלס (עיבוד: שרון פרבר)
* Voices Carry של Til Tuesday (עיבוד: אריק וויטקר)
מחיר הכרטיס: 100 ש״ח ו-80 ש״ח לזכאי הנחה
הזמרת הילה פליטמן היא ללא ספק אחד הכישרונות הגדולים שיצאו מישראל ומעיד על כך רזומה בינלאומי עשיר. הילה מגיעה לישראל הקיץ וחוברת לחברים להצגת תכנית ייחודית, רעננה, קיצית, ושונה מכל מה שאנחנו מצפים לו כשאנחנו שומעים על "רסיטל". שירים מקוריים, עיבודים, סגנונות מוסיקה שונים ועוד וכל זאת בביצוע טובי הנגנים בישראל.
הקונצרט יתקיים פעם אחת בלבד ביום ד', 20.7 בשעה 20:30 במרכז ענב.
כרטיסים לרכישה בבראבו – http://kupatbravo.co.il/announce/52531
הילה פליטמן
זמרת הסופרן זוכת פרס הגראמי הילה פליטמן היא תכשיט נוצץ בסצנת המוסיקה הבינלאומית. היא ידועה בעשייה המוסיקלית המאלפת שלה, בקולה היפה והקליל וביכולתה לשיר מוסיקה חדשה בת-זמננו. הילה מבצעת בקביעות בכורות ליצירות מאת מלחינים מובילים בני-זמננו ובאותה העת – מוסיקה לסרטים, תיאטרון מוסיקלי וכתיבת שירים. היא עבדה עם מנצחים בעלי-שם, כגון: לאונרד סלטקין, קורט מאזור, רוברט ספאנו, מארין אלסופ, אסה-פקה סאלונן, אנדרו ליטון וסטיבן סלואן; ושרה כסולנית עם התזמורות: הפילהרמונית של ניו יורק, הפילהרמונית של לוס אנג׳לס, הסימפונית של שיקגו, הסימפונית של ה-BBC, הסימפונית של שטוקהולם, הסימפונית של המבורג, הסימפונית של מלבורן, הסינפונייטה של לונדון, הסימפונית של בוסטון, הסימפונית של אטלנטה, הסימפונית של פיטסבורג, הסימפונית של דטרויט, הסימפונית של סיאטל, תזמורת מינסוטה, התזמורת הסימפונית הלאומית של ארה״ב, הפילהרמונית הישראלית, הקאמרית ״אורפאוס״; באופרה הישראלית החדשה ועוד: עם תזמורות והרכבים ברחבי-העולם. בשנת 2007, יצרה הילה את תפקיד אקסטסיס במחזמר האלקטרוני Paradise Lost: Shadows and Wings (אריק וויטקר). במחזמר, היא שרה, שיחקה, רקדה ולחמה בסצנות לחימה ערב-ערב במשך שבעה שבועות וזכתה לשבחי הביקורת ולמועמדויות לפרס השחקנית הטובה ביותר ב-Los Angeles Ovation Awards וב-L.A. Ticketholder Awards. המחזמר יוצג גם בווסט אנד בלונדון. הילה הקליטה רבות לחברות תקליטים נודעות, כגון: Decca, Telarc, Naxos, Signum, CRI, Reference Recordings ו-Disney; ובשנת 2009, זכתה בפרס הגראמי בקטגוריית ההקלטה הקולית הטובה ביותר ל-Mr. Tambourine Man (ג׳ון קוריליאנו) עם התזמורת הסימפונית של באפלו. קולה נשמע גם בהקלטות פס-הקול של צופן דה וינצ׳י ו-New York, I Love You. הילה נולדה בירושלים והיא בעלת תואר שני מבית-הספר למוסיקה ג׳וליארד בניו יורק. כיום, מתגוררת בלוס אנג׳לס עם בעלה – המלחין אריק וויטקר ובנם. היא בעלת חגורה שחורה באמנות הלחימה טאקוונדו.
חגי יודן
יליד ישראל, 1985. חגי הוא אמן רב-תחומי העוסק במוסיקה, סטיילינג וכתיבה. כמוסיקאי, הוא פסנתרן ומדריך זמרים, מנצח, זמר טנור ומלחין. הוא הופיע כסולן עם התזמורות הסימפונית הישראלית ראשון לציון, הסימפונית אשדוד והקאמרית הרצליה, ב"מרכז למוסיקה קאמרית" תל אביב, בסדרה הקאמרית של התזמורת הסימפונית הישראלית ראשון לציון, בקונצרטים של ה"אגודה למוסיקה קאמרית" תל אביב, ב"חג המוסיקה הישראלית", בפסטיבל "ווקס פמינה", ב"פסטיבל המוסיקה הבינלאומי בוורלי-הילס" ועוד. יצירותיו ועיבודיו הושמעו בקונצרטים בארץ ובחו"ל, וביניהם במסגרת "פסטיבל האביב הבינלאומי". הוא זוכה מלגות מטעם "קרן רונן" לקידום אמנים צעירים בתחום המוסיקה הקלאסית; והפיק, ניגן והנחה את אירועי הקרן בארץ ואירועי "קרן רונן אמריקה" בקרנגי הול בניו יורק. חגי יסד לייבל עצמאי HYM – Hagai Yodan Music ולקח חלק באלבום שהיה מועמד לפרס הגראמי "Forever to Remember" תחת הלייבל האמריקאי "Romeo Records". התקליטור מוקדש לשיריו של המשורר ניצול השואה יעקב ברזילי שהולחנו ע"י מלחינים ישראלים בני-זמננו. חגי, עם נגנים נוספים, מנגן בו עם זמרת הסופרן שרון רוסטורף-זמיר. לאחרונה, ראה אור אלבום משירי המלחינה סטלה לרנר בהוצאת המכון למוסיקה ישראלית ובסתו 2016 יראה אור אלבום ובו מכלול האינטרמצי לפסנתר מאת ברהמס בביצוע חגי. נגינת מוסיקה ישראלית היוותה תמיד חלק חשוב בקריירה המוסיקלית של חגי והוא ביצע בכורות למלחינים ישראלים רבים: צבי אבני, דב זלצר, שרון פרבר, יוסף ברדנשווילי, גילעד הוכמן, אלה מילך-שריף, רון ויידברג, ורדינה שלונסקי, נעה בלאס, דניאל גלאי, עמנואל וואל, אלכס וסרמן, שרה פייגין, דניאלה כהן-לויטס, אריאל בלומנטל, יבגני לויטס, סטלה לרנר, רוברט ניסנזון ויורי פובולוצקי. הסטודיו למוסיקה של חגי יודן – LOFTLV – שעיצב בעצמו, הופיע במגזיני וספרי עיצוב. חגי עובד בימים אלה על אלבום פופ-רוק משיריו המקוריים, על ספר שירה עברית ועל ספר סיפורים קצרים באנגלית, יצירה סימפונית גדולה ושני תסריטי קולנוע. בעונת 2015-16, מתקיימת בסטודיו של חגי סדרת הקונצרטים ״חגי יודן: הרסיטלים״ ובה הוא מנגן שבעה קונצרטים לפי ז׳אנרים.

חגי יודן 2 קרדיט איתן טל
שרון פרבר
המלחינה שרון פרבר, המועמדת לשלושה פרסי אמי (2014-2016) זכתה גם בפרס מטעם Society of Composers and Lyricists לשנת 2013 על הישגיה יוצאי-הדופן באמנות המוסיקה לסרטים; ובפרס Visionary Award In Music by The Women’s International Film & Television Showcase לשנת 2012. שרון זכתה לשבחי הביקורת כמלחינת מוסיקה קונצרטנטית וכמלחינת מוסיקה לקולנוע וטלוויזיה והיא מזינה את המוסיקה שלה מידע מעמיק במוסיקה הקלאסית והמערבית ומהמסורת הים-תיכונית. בעולם הקולנוע והטלוויזיה, שרון עבדה עם רשתות כגון: NBC, CBS, Showtime ו-WB, ומלחינה מוסיקה לסרטים. היא זכתה בפרס Telly על המוסיקה ל-California 2000 ופס-הקול
התזמורתי שכתבה לסרט כשניטשה בכה, יצא לאור כאלבום מסחרי. בין הסרטים הנוספים להם כתבה את המוסיקה: מפריח היונים ו-Honor Diaries. לאחרונה, השלימה את עבודתה על המוסיקה לסרט האימה Children of the Fall ולסרטים שיצאו בקרוב: Mata Hari – Her True Story ו-The Dark Return of Time בכיכובו של אריק רוברטס. בעולם המוסיקה הקונצרטנטית, בוצעו יצירותיה ברחבי העולם על ידי גופי-הביצוע המובילים, ובהם: התזמורת הקאמרית הישראלית, לוס אנג׳לס מאסטר כוראל, אנסמבל פסיפיק סרנד, התזמורת הסימפונית היהודית, התזמורת הסימפונית של קאלבר סיטי, מקהלת הנשים של אורנג׳ קאונטי, רביעיית המיתרים הבינלאומית של יוקטן, אמני iPalpiti ועוד.
